• Narhvalen og Nordkaperen - De sidste danskbyggede ubåde
    Narhvalen og Nordkaperen - De sidste danskbyggede ubåde

Narhvalen og Nordkaperen - De sidste danskbyggede ubåde

249,00 DKK

De to ubåde af Narhvalen-klassen, Narhvalen og Nordkaperen, markerede på mange måder højdepunktet for det danske ubådsvåben. Med deres ringe størrelse, moderne maskineri, imponerende våbenlast og lange patruljetid var de skræddersyet til operationer i Østersøen. At de så tilmed var de sidste orlogsskibe bygget på Orlogsværftet, gør kun deres historie mere interessant. 

Denne bog beskriver de to bådes historie fra tilblivelsen under Den Kolde Krig til deres udfasning næsten 40 år senere. Undervejs fortælle som maskineri, sensorer, våben, livet om bord, samt ikke mindst hvordan ubådene ville være blevet brugt i forsvaret af Danmark, hvis Den Kolde Krig var blevet varm. Blandt bidragsyderne er en række forhenværende ubådschefer, der giver deres personlige beretninger om deres tid i de to ubåde. 

‘Narhvalen og Nordkaperen - de sidste danskbyggede ubåde’ indeholder mere end 90 fotografier og illustrationer, hvoraf hovedparten ikke tidligere har været offentliggjort.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34566
Periode: Nyere tid
Sideantal: 145
Indbinding: Uindbundet
Illustrationer: Fotos og tegninger i s/h og farver
Mål (BxH) i cm: 20 x 27
Forfatter: Søren Nørby
Forlag: Statens Forsvarshistoriske Museum
Udgivelsesår: 2013
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.