• Nationalmuseet og storstensgravene 1890-1950 - mennesker, fortidsminder og museale forhold
    Nationalmuseet og storstensgravene 1890-1950 - mennesker, fortidsminder og museale forhold

Nationalmuseet og storstensgravene 1890-1950 - mennesker, fortidsminder og museale forhold

299,00 DKK

Ansvaret for bevaringen, udgravningen og formidlingen af de danske megalitgrave blev gennem en årrække varetaget af Nationalmuseets medarbejdere. Navne som Gustav Rosenberg, Julius Raklev, Hans Kjær og Knud Thorvildsen er velkendte for dem, der i dag arbejder med megalitgravene.

Men hvor meget kender vi egentlig til de arkæologer, som havde deres daglige gang ved Nationalmuseet i slutningen af 1800-tallet og første halvdel af det 20. århundrede, og hvor stor er vor viden egentlig om det arbejde, de udførte i tilknytning til storstensgravene? Det er deres historie og deres arbejde med de danske megalitgrave, som er i fokus i denne bog.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34769
Periode: Nyere tid
Sideantal: 122
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 21,5 x 30
Forfatter: Lars Bjarke Christensen
Forlag: Syddansk Universitetsforlag og Det Kongelige Nordiske Oldskriftselskab
Udgivelsesår: 2018

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

499,00 DKK