Dansk håndværk DVD nr. 1 til 7 - Køb alle 7 Rothenborg DVD´er og spar 148 kr.

Enestående dokumentarfilm om dansk håndværk.

Ingeniør Aage Rothenborg (1891-1983) har i samarbejde med Nationalmuseet ydet en pionerindsats ved at optage i alt 20 unikke stumfilm, der dokumenterer håndværk og arbejdsprocesser, som forsvandt i løbet af industrialiseringen af samfundet i forrige århundrede.

I filmene kommer man tæt på nogle af de sidste udøvere af gamle håndværk. Man følger deres arbejde og håndtering af redskaber, som i dag findes i museets righoldige samling. Aage Rothenborgs egen facination af disse menneskers fysiske styrke og faglige dygtighed ses blandt andet ved, at han lader kameraet dvæle ved hændernes håndtering af materialet.

Pakken indeholder ialt 18 film med en samlet spilletid på over 10 timer.

Genre: Dokumentar
Filmselskab: Nationalmuseet og Ingeniør Aage Rothenborg