• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Medaljeudstillingen. Den kgl. Mønt- og Medaillesamling

Medaljeudstillingen omfatter danske og udenlandske medaljer fra 1400-tallet til i dag. De ældste medaljer er støbt, men fra 1500-tallet prægedes medaljer med en teknik, der minder om møntprægning. Nogle af medaljerne har været i den kongelige samling siden 1600-tallet, og udstillingen omfatter ca. 650 medaljer, heriblandt en stor samling af 368 guldmedaljer fra Danmark. Ideen til udstillingen stammer fra P.O.Brøndsted, den berømte numismatiker og arkæolog, der lod nypræge en række medaljer med de originale stempler. Selve medaljekunsten har sine rødder i den italienske renæssance, hvor dyrkelsen af det enkelte individ var et centralt punkt i tidens ideologi.Vejledningen supplerer og uddyber montreteksterne, og der er afbildet 29 særligt karakteristiske medaljer i bogen.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Indbinding: Uindbundet
Illustrationer: Fotos i sort/hvid