• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Fransk elegance og dansk snilde. Signeret af Ulla Kjær

Udgivelse i forbindelse med regentparrets guldbryllup d. 10. juni 2017, signeret af Ulla Kjær.

Historien om de fransk-danske kunstneriske forbindelser i den danske enevældes tid, 1660-1849, er en fortælling om kunsten som et redskab i iscenesættelsen af den enevældige kongemagt. Emnet er dermed ikke blot kunsten i sig selv, men også den vekslende historiske baggrund, hvorpå den blev til. Bogen præsenterer samtidig en opmarch af kunstværker i stort og småt, fra rytterstatuer til miniaturemalerier, skabt af ydmyge imitatorer, dygtige håndværkere eller storslåede og originale kunstnere i enevoldskongernes tjeneste. Den kunstneriske inspiration gik hovedsageligt den ene vej, fra Frankrig til Danmark, men samtidig var der hele tiden en vis gensidighed, som de kunstneriske relationer er med til at belyse. Ved Kulturfremstødet Danmark-Frankrig 1987-88 betegnede Hendes Majestæt Dronning Margrethe II 1700-tallets resultater af Frankrigs kunstneriske indflydelse i Danmark som en "forening af fransk elegance og dansk snilde". Bedre sammenfatning kan næppe gives.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i farver
Mål (BxH) i cm: 25,5 x 31,5 x 4
Forfatter: Ulla Kjær
Forlag: Syddansk Universitetsforlag
Udgivelsesår: 2017

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.