• Gøglerhistorier - Ti år med folkelige fortællinger på Frilandsmuseet
    Gøglerhistorier - Ti år med folkelige fortællinger på Frilandsmuseet

Gøglerhistorier - Ti år med folkelige fortællinger på Frilandsmuseet

98,00 DKK

Siden 2001 har Frilandsmuseet dannet ramme om teater, hvor det jævne folks historie og jævne folks fortællinger smeltes sammen til en stor folkelig historiefortælling.
Professionelle skuespillere, dramatikere og instruktører har med stor publikumssucces skabt fantasifuld formidling, som udfordres i museets huse, gårde og landskaber. Denne forankring i historie, tradition og lokalitet har udviklet en ganske særlig oplevelse af nærvær og giver os blik for de historier, museets genstande rummer i sig.
Frilandsmuseets teater er en hyldest til alle tiders gøglere, skrønemagere og omrejsende teaterfolk. Denne bog fortæller i ord og billeder historien om teatret.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34253
Periode: Nyere tid
Sideantal: 128
Indbinding: Uindbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 19,0 X 22,3
Forfatter: Peter Darger
Forlag: Frilandsmuseet
Udgivelsesår: 2011
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.