To the Aleuthians and Beyond - The Anthropology of William S. Laughlin

The Department of Ethnography of the Danish National Museum is one of the oldest ethnographical museums in the world, including objects from the original Ole Worm Collection from the 17th century. William Laughlin started his research in collaboration with the department in 1955, spending a year in Copenhagen and travelling to Greenland several times. This volume reflects Laughlins interest in Arctic research as represented by his friends and colleagues.

Periode: Modern Age
Indbinding: Softcover
Illustrationer: Drawings and photos in b/w and colour
Mål (BxH) i cm: 21 x 30