Occupied - Denmark's Adaption and Resistance to German Occupation 1940 - 1945

Nathaniel Hong’s book on Danish occupation history is a balanced and engaging account on both the conspicuous resistance experience and the non-heroic adaptation to the Occupation Power, which in some instances came close to outright collaboration. The book does not beautify or condemn but explains the tension between the two main political lines and its importance for Danish cultural, economic and social history during the occupation and the post war development. It is highly suited for both for the general reader and for the organized study of Danish History.

Indbinding: Uindbundet
Illustrationer: Fotos i sort/hvid
Mål (BxH) i cm: 16 x 23
Forfatter: Nathaniel Hong
Forlag: Frihedsmuseets Venners Forlag
Udgivelsesår: 2012

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.