Arnulf - første bog i Arnulf-sagaen

Den unge viking Arnulf er vild som ørnen og ulven, der har givet ham navn. Han længes efter udfærd og dåd, men da broderen Helges skib vender blodvædet hjem, knuses alle planer. Blind af sorg gør Arnulf sig skyld i både misgerning og forbrydelse og må flygte over hals og hoved med en norsk træl.
Færden bliver farefuld, dramatisk og omtumlet. Plyndringstogt, kongemøde og blodige kampe venter forude, og efter at have sejlet til England med nordmænd fra Haraldsfjord støder Arnulf på vikingerne fra Jomsborg. Hos så rå og hærdede krigere er det ikke let at blive anerkendt, for de kender krigens vilkår og tåler ikke svaghed.
Fiktion blandes med historisk arvesølv. Arnulf kvæder for Svend Tveskæg og går i søslag mod Hakon Jarl, men glemmer aldrig sin Frejdis og familien i Egilsund.
Vikingetiden oprulles i al sin storladne gru og skønhed. En tid, hvor venskab og slægtsbånd var altafgørende, og hvor overlevelsen krævede svære valg.
Dette er en samlet udgave af de to romaner "Arnulf" og "Veulf".

Periode: Vikingetid
Indbinding: Indbundet