• Hvordan jeg fandt Livingstone
    Hvordan jeg fandt Livingstone

Hvordan jeg fandt Livingstone

149,00 DKK

Den 10. november 1871 stod den engelske journalist Henry M. Stanley endelig over for den verdensberømte opdagelsesrejsende dr. David Livingstone ved Lake Tanganyika dybt inde i hjertet af Afrika.

Dette historiske møde var højdepunktet på Stanleys lange og farefulde rejse gennem det afrikanske kontinent, der for europæere i slutningen af det attende århundrede mest af alt var hvide pletter på et landkort. På hans færd afslørede det sig selv som et fantastisk, tropisk vildnis fuldt af dødbringende sygdomme, fjendtlige indfødte og fremmedhed.

Otte måneder tidligere var Stanley blevet sendt af sted af den amerikanske avis The New York Herald for at finde frem til den forsvundne opdagelsesrejsende og forhåbentlig en god historie. Det gik bedre end hans redaktør havde kunnet håbet på, for i dag er Stanleys rejseberetning en udødelig klassiker inden for genren og har sikret ham en plads som en af de mest talentfulde historiefortællere om rejser og opdagelser på det afrikanske kontinent.

Bemærk: Bogen inkluderer et sammenfoldet kort (28 x 21) over "Det Östlige Mellem-Afrika" som viser Stanleys rejser.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34022
Periode: Nyere tid
Sideantal: 439
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid
Mål (BxH) i cm: 17 x 23
Forfatter: Henry M. Stanley
Forlag: Rosenkilde
Udgivelsesår: 2011
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.