• I morgen bliver bedre - 1. Kongen
    I morgen bliver bedre - 1. Kongen
  • I morgen bliver bedre - 1. Kongen
  • I morgen bliver bedre - 1. Kongen
  • I morgen bliver bedre - 1. Kongen

I morgen bliver bedre - 1. Kongen

299,00 DKK

I oktober 1766 bliver den kun syttenårige Christian 7. viet til sin engelske kusine, prinsesse Caroline Mathilde. En purung konge med et skrøbeligt sind – og hans importerede barnebrud.

Hver for sig lever de en skyggetilværelse på Christiansborg: han som forvirret kransekagefigur i et såkaldt enevælde, hun som kongelig fødemaskine.

Samtidig kæmper stadsfysikus Johann Friedrich Struensee i Altona en stille kamp for det anstændige liv, for sig selv og for samfundets svageste. Alle tre drømmer de om, at i morgen bliver bedre.

En af de bedste danske tegneserier fra 2015. Selvom du måske kender historien forvejen, så er det let at lade sig rive med af dramaet. 

Karoline Stjernfelt vandt ping-prisen 2016 for "Bedste danske debut" og Claus Deleuran-prisen for "Bedste danske tegneseriedebut 2015". Bind 2 og 3 af serien forventes at udkomme de næste par år.

 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34723
Periode: Nyere tid
Sideantal: 158
Indbinding: Uindbundet
Illustrationer: Tegninger i farver
Mål (BxH) i cm: 21 x 29,5
Forfatter: Karoline Stjernfelt
Forlag: Cobolt
Serie: I morgen bliver bedre
Udgivelsesår: 2015
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.