Jacob Kornerup - maler, arkælog & konservator

I anledning af 100 året for Jacob Kornerups død har Roskilde Museum og Nationalmuseet samlet en række artikler der tilsammen giver et nuanceret billede af Kornerups liv og levned. En væsentlig del af bogen dækker Kornerups arbejde med kalkmalerierne i de danske kirker.
Bogen er rigt illustreret, primært med Kornerups egne værker.

Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 21,5 x 27,5
Forfatter: Mette Høj, Ulla Kjær, Keld Grinder-Hansen, Tom Christensen, Jens Vellev´, Anette Kruse, Isabelle Brajer, Susanne Ørum, Karin Kryger