• 'Jeg skriver til jer fordi ...' En bog til lattermusklerne
    'Jeg skriver til jer fordi ...' En bog til lattermusklerne

'Jeg skriver til jer fordi ...' En bog til lattermusklerne

99,00 DKK

Ditlev H. Møller er bosat i Valby og skriver til såvel offentlige myndigheder og kendte mennesker i politik og showbusiness, samt til institutioner og erhvervsdrivende med alverdens forslag, spørgsmål og klager. Og han får svar ...

Se f.eks. hvad Københavns overborgmester svarer på Ditlevs forespørgsel om muligheden for at lade sin afdøde hunds aske spredes ud over byen fra Rådhustårnet. Eller læs hotellets svar til formanden for Sammenslutningen af Dværge i Skandinavien (Ditlev H. Møller), der ønsker at indlogere fire medlemmer i hver dobbeltseng.

Læs også Landtransportskolens respons på Ditlev H. Møllers forslag om oprettelse af et kursus i kørsel med rollator. Eller Polar Is' reaktion på ideen om at producere en Kurt Thorsen is og Hells Angels' respons på unge Ditlevs ønske om at komme i erhvervspraktik.

Ditlev H. Møller skriver selvfølgelig også et brev til Nationalmuseet, hvori han spørger Nyere Tids Samling om, hvorvidt de vil overtage en barberskraber, som har tilhørt Jens Otto Krag og derfor må betragtes som Danefæ. I bogen får du svaret og mange, mange flere ufattelige, absurde og uhyggeligt grinagtige spørgsmål og de efterfølgende seriøse svar fra modtagerne.

En fantastisk god gaveidé til ham eller hende med den sorte humor, en oplagt mandelgave, en original fødselsdags- eller julegave, - eller til dig, der trænger til at få rørt lattermusklerne.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34858
Periode: Nyere tid
Sideantal: 110
Indbinding: Uindbundet
Mål (BxH) i cm: 17 x 24
Forfatter: Ditlev H. Møller in memoriam. Samlet af P. Schiøtt og U. Stenstrop
Forlag: Haase & Søns forlag
Udgivelsesår: 2011
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer