• Kaptajn Dinesen - Ild og blod
    Kaptajn Dinesen - Ild og blod

Kaptajn Dinesen - Ild og blod

349,00 DKK

Bogen er første del af en stor fortælling om aristokraten, forfatteren, jægeren og krigeren Wilhelm Dinesen, i sin samtid kendt som ”Kaptajn Dinesen”. Han er også kendt som Karen Blixens far. Det var i høj grad fra ham, at den berømte datter fik sin eventyrlyst og fortælleglæde.

Vi følger den unge Dinesens opvækst på Katholm Gods efterfulgt af hans vilde færd fra slaget ved Dybbøl d. 18. april 1864 til store europæiske slagmarker. Som frivillig kaptajn i den franske hær oplever Dinesen Frankrigs spektakulære kollaps i krigen mod Tyskland i 1870-71. Få uger senere bliver han øjenvidne til en frådende borgerkrig, Pariserkommunen. Byen åndede ”ild og blod” som han skriver i sin dagbog.

Historien om Wilhelm Dinesen handler om mægtige, traditionsbundne familier, danske herregårdsmiljøer, om skæbnebestemte veje og oprør. Det er historien om fædre og sønner og fædrenes synder. Det er en slægtskrønike om mænd med krig – og poesi – i blodet og en fortælling om Europa i flammer, hvor en aristokrat som Kaptajn Dinesen deltager lige hjemmevant i krig som i kærlighed.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 9788702110241
Periode: Nyere tid
Sideantal: 508
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 16,5 x 23,5
Forfatter: Tom Buk-Swienty
Forlag: Gyldendal
Udgivelsesår: 2013
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.

Relaterede varer