• Kongen og munken - Tro, håb og kærlighed der forvandlede Danmark
    Kongen og munken - Tro, håb og kærlighed der forvandlede Danmark

Kongen og munken - Tro, håb og kærlighed der forvandlede Danmark

249,00 DKK
Kong Hans lider i år 1500 et skæbnesvangert nederlag under et blodigt erobringstogt, og rygtet om kongens fiasko fører til oprør i Danmark, Norge og Sverige – og baner vejen for hans søn, der krones som Christian 2. af Danmark.  Men også han falder i unåde, da han forelsker sig lidenskabeligt i den smukke – men borgerlige – Dyveke. Kun et forlorent ægteskab med kejser Karl 5.’s purunge søster Elisabeth redder delvis hans ære. 
 
Yderligere svækkes Christian 2.’s opbakning, da han begynder at omgås den tyske munk Martin Luther, der får hans loyalitet over for den katolske kirke til at vakle. Snart har han både den tysk-romerske kejser og paven på nakken.
Ind på scenen træder den danske munk Hans Tausen, der sammen med kong Christian og Martin Luther kommer til at spille en hovedrolle i Reformationens indførelse i Danmark. Imod alle odds og med livet som indsats kæmper de hver især for et nyt og bedre Danmark.
Tegnet af Thierry Capezzone og Vince Deporter.
Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35323
Periode: Middelalder
Sideantal: 80
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i farver
Mål (BxH) i cm: 21,5 x 29
Forfatter: Jørgen Jørgensen, Frank Rechter
Forlag: Cobolt
Udgivelsesår: 2017
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.