• Samlingsudstillingerne - Tøjhusmuseet
    Samlingsudstillingerne - Tøjhusmuseet

Samlingsudstillingerne - Tøjhusmuseet

99,00 DKK

Tøjhusmuseets samlingsudstillinger rummer fascinerende fortællinger om kunsthåndværk, ingeniørkunst, dedikerede samlere, konger, hertuger og pertentlige modelbyggere. De rummer også fortællinger om militær oprustning og om krigens gru rædsler.

I dette katalog præsenterer vi de udstillede samlinger og viser detaljefotos af de flotteste, særligste eller mærkeligste genstande. Her er noget til den historisk interesserede. Til den, der selv er samler. Til æstetikeren. Og til romantikeren. God fornøjelse.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34564
Periode: Middelalder - Nyere tid
Sideantal: 172
Indbinding: Uindbundet
Illustrationer: Fotos og tegninger i farver
Mål (BxH) i cm: 20,2 x 27
Forlag: Tøjhusmuseet
Udgivelsesår: 2013
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.