• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    The Verdict of Battle - The Law of Victory and the making of Modern War

Today, war is considered a last resort for resolving disagreements. But a day of staged slaughter on the battlefield was once seen as a legitimate means of settling political disputes. When pitched battles ceased to exist, the law of victory gave way to the rule of unbridled force.

James Whitman explains why ritualized violence was more effective in ending carnage, and why humanitarian laws that view war as evil have led to longer, more barbaric conflicts.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Periode: Modern Age
Indbinding: Softcover