• Germania - tegneserie om jernalderen
    Germania - tegneserie om jernalderen

Germania - tegneserie om jernalderen

99,00 DKK

Tegneserien Germania er noget så unikt som et samarbejde mellem Nationalmuseet, der har leveret faglig bistand, Faraos Cigarer som udgiver af tegneserien og Eric Knipper, der både er tegner og forfatter. Serien handler om Danmark i jernalderen, hvor vi følger helten Hariuha fra slutningen på hans tjenestetid hos romerne og frem.

Kimbreren Hariuha vender hjem efter at have været i Romersk tjeneste. Han er blevet lovet guld og grønne skove af Romerne, hvis han angriber en gammel arvefjende, men kan man virkelig stole på romernes ord?

Serien tager sit udgangspunkt i det 3. århundrede, altså et stykke tid før ideen om en nationalstat opstod.

Danmark var styret af stammer som Nuitoner, Eudoser, Suardoner, Heruler og de mere kendte Kimbrer og Daner. Perioden er interessant, fordi det er her at den første spire til en slags dansk nationalidentitet bliver lagt. Rom er den store spiller, som alle høvdinge må og skal forholde sig til. Men der er sprækker i det romerske jerngreb, og når stammerne slår sig sammen til ”Juternes forbund” (forbundet af mænd), så bliver de en slagkraftig enhed, som selv Rom skal have respekt for.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 33981
Periode: Jernalder
Sideantal: 76
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i farver
Mål (BxH) i cm: 22,5 x 22,5
Forfatter: Eric Knipper
Forlag: Faraos Cigarer
Udgivelsesår: 2012
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.