• Sigurd Fafnersbane- en helt fra jernalder og vikingetid
    Sigurd Fafnersbane- en helt fra jernalder og vikingetid

Sigurd Fafnersbane- en helt fra jernalder og vikingetid

140,00 DKK

Hvad er det, der binder en runeristning i Sverige sammen med Wagners opera "Ringen"? Svaret er en interessant og spændende historie, nemlig beretningen om Sigurd Fafnersbane, manden der betegnes som den største helt i Norden.

Første del ad bogen er en børnevenlig gendigtning af historien om Sigurd der dræber dragen Fafner. Sidst i bogen kan man læse historien som den er fortalt i Vølsunge-sagaen.

Men er der tale om en fiktiv sagnfigur? eller er der måske en kerne af sandhed i historien? Vikingerne gengav historien på sten, i træ, i væv, i jern.... Disse illustrationer findes i denne bogs midterste del, der samtid giver baggrundsstof for den spændende historie og dens tilblivelse. 

 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34121
Periode: Jernalder til vikingetid
Sideantal: 120
Indbinding: Uindbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 20 x26
Forfatter: Jørgen Markvad
Forlag: Yduns Æbler
Udgivelsesår: 2008
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Stridsøkse
78,00 DKK
Vikingeskjold
169,00 DKK
Vikingekjortel
299,00 DKK
Vikingehjelm
149,00 DKK