Arvesølvet - Studier fra Nationalmuseet tilegnet Fritze Lindahl 2003

Festskrift udgivet i anledning af Fritze Lindahls mangeårige virke som museumsinspektør på Nationalmuseets Middelalder- og Renæssancesamling samt Antikvarisk-Topografisk Arkiv, med indlæg fra kolleger igennem tiden. Smukke ting af ædelt metal eller præget tekstil har altid fascineret Fritze Lindahl, og kunsthåndværket som historiske kilder, der kan belyse aspekter af samfund, økonomi og tankeverden i middelalder og renæssance skriver museumshistorie, når de tolkes og sættes ind i en sammenhæng. "Arvesølvet" skal her forstås i overført betydning som de skatte, vore forfædre har efterladt os - hvad enten det er den danske sangskat eller nationens kulturelle skatte, vi finder i museernes samlinger og arkiver. Bogen er en samling artikler om nye forskningsresultater indenfor middelalder og renæssance.

Periode: Middelalder
Indbinding: Uindbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 17 x 24
Forfatter: Red. Poul Grinder-Hansen
Forlag: Nationalmuseet
Udgivelsesår: 2003

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.