Danmark og Europa i Senmiddelalderen

Hvordan var forholdet mellem Danmark og det øvrige Europa i senmiddelalderen? I senmiddelalderen blev Danmark i en hidtil uset grad integreret i Europa. Ifølge forfatterne var det karakteristisk for senmiddelalderen, at europæiseringsprocessen kom til at omfatte bredere kredse i samfundet end i middelalderens første del. Bogen indeholder bidrag af 16 danske forskere med speciale i perioden.

Periode: Middelalder
Indbinding: Uindbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 17 x 24