• Danmarks byer i middelalderen
    Danmarks byer i middelalderen

Danmarks byer i middelalderen

499,00 DKK

Middelalderen er en af de vigtigste perioder i dansk byhistorie. Her blev de første danske byer grundlagt, og mange af dem er i dag landets største. Og selvom byerne og bylivet i dag er et helt andet urbant netværk end dengang, går vi stadig fra centrum ad de samme gadenet forbi middelalderens store monumenter, dens kirker og klostre.

I ’Danmarks byer i middelalderen’ tager forfatterne læseren med på en historisk byvandring gennem danske byer fra år 700 frem til reformationen. Her fortæller de om de nyeste forskningsresultater, så vi andre ikke går galt i byen.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34650
Periode: Middelalder
Sideantal: 560
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 24 x 29
Forfatter: Hans Krongaard Kristensen, Bjørn Poulsen
Forlag: Aarhus Universitetsforlag
Udgivelsesår: 2016
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer