Mølleåen - fra Bastrup Sø til Øresund

Tag med på turen langs Mølleåen fra begyndelsen ved Bastrup Sø og frem til udløbet i øresund.

Undervejs får du masser af oplysninger om naturen og om spændende danmarkshistoriske og kulturhistoriske begivenheder. Læg mærke til de smukke fugle og sjældne planter, som er kendetegnende for dette nordsjællandske vandløb. Rigt illustreret med fotos og malerier. Detaljerede kort over åen og omegnen.

Forord af grev Christian af Rosenborg.

Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i farver
Mål (BxH) i cm: 19,6 x 27,2
Forfatter: Jesper Asmussen