• Smitstof
    Smitstof

Smitstof

275,00 DKK

En sensommerdag i 1850 ankommer en ung læge, Peter Panum, til Bandholm på Lolland. Et forfærdende syn møder ham. Der er udbrudt kolera i den lille havneby, og hans opgave er at hindre den dødelige epidemi i at sprede sig. Velkommen til 1800-tallets beskidte bagside! 

Smitstof er et medrivende stykke dansk kulturhistorie, hvor kolera, kopper, tyfus, difteritis og barselsfeber har frit spil. Snavs og søle hersker, og sygdomsbakterier myldrer frem overalt – en dødelig og usynlig fjende. 

At der findes et smitstof, er klart. Men hvad er det? Hvor gemmer det sig? Kan man beskytte sig imod det? Det er et kapløb med døden, som ender med en total revolution i sundhedsvidenskaben. Med flotte illustrationer og et rigt kildemateriale fortæller ’Smitstof’ den dramatiske historie om 1800-tallets dødbringende sygdomme og kampen for at overvinde dem.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35011
Periode: Nyere tid
Sideantal: 368
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 16,5 x 23,5
Forfatter: Klaus Larsen
Forlag: Munksgaard
Udgivelsesår: 2014
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.