On the Track of a Prehistoric Economy - Maglemosian Subsistence in Early Postglacial South Scandinav

Study of the Maglemosian economy in South Scandinavia, based on selected faunal assemblages and following a novel theoretical and methodological approach. This is the first publication aiming to integrate the zoological material and its bearing on the economy from a larger number of sites into the cultural-historical treatment of the Mesolithic. With zoological database.

Periode: The Stone Age
Indbinding: Hardcover
Illustrationer: Drawings and photos in b/w and colour
Mål (BxH) i cm: 17,5 x 24,5