• Fimbul Vinter
    Fimbul Vinter

Fimbul Vinter

299,00 DKK

Fimbulvinter er en episk og blodig tragedie inspireret af den sande historie om vikingehøvdingen Erik den Røde. Efter en blodig nabostrid blev han tvunget i eksil og grundlagde en koloni på Grønland. På trods af fjendtlige omgivelser regerer han endnu efter næsten to årtier, men der skubbes til den skrøbelige sociale og politiske ligevægt, da Leif, hans yngste søn, vender tilbage fra Norge konverteret til kristendommen og ledsaget af en præst, som aggressivt prædiker den nye tro. Det kommer uvægerligt til et opgør mellem far og søn, det gamle og det nye, hedninger og kristne.

Fimbulvinter er i nordisk mytologi den meget strenge vinter, tre vintre i træk uden somre, der varsler Ragnarok, verdens undergang. Sneen vil falde fra alle verdenshjørner, krigen vil rase, og bror dræbe bror.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34011
Periode: Vikingetid
Sideantal: 135
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i farver
Mål (BxH) i cm: 24 x 32
Forfatter: Søren Glosimodt Mosdal
Forlag: Aben maler
Udgivelsesår: 2014
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer