Hedensk og Kristent - Fundene fra den kongelige gravhøj i Jelling

Andet bind af to om vikingekongernes monumenter. Her gennemgås og dokumenteres fundene fra udgravningerne i Nordhøjen i Jelling i 1820-21, 1861 og 1942, alle beskrevet i bind 1, og nye tolkninger fremlægges. Et af de mest kendte af de mange fund er sølvbægeret, dekoreret i vikingetidens "jellingestil". Konstruktionen af højen med gravkammeret, gravudstyret og andre genstande fremlægges detaljeret, både i tekst og illustrationer. En flot bog i stort format.

Periode: Vikingetid
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 24,5 x 33