• Perlemageren fra Ribe - Historien, materialerne og teknikkerne
    Perlemageren fra Ribe - Historien, materialerne og teknikkerne

Perlemageren fra Ribe - Historien, materialerne og teknikkerne

169,00 DKK

Arkæologiske fund af 1300 år gamle glasskår under Ribes Kunstmuseum lægger grunden til denne bog, der tager os med på en rejse tilbage til de første perlemageres liv på vikingernes markedsplads ved Ribe. Turen strækker sig over flere århundreder og går over Ravenna, Venedig, Aachen og handelsstaden Dorestad.

Thomas Risom er selv en dreven perlemager, der i en årrække har eksperimenteret med forskellige glastyper, ovne, værktøjer og metoder, for at kaste lys over, hvordan håndværket oprindeligt blev udført.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34088
Periode: Oldtid til nyere tid
Sideantal: 80
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Fotos i farver
Mål (BxH) i cm: 21,7 x 23,4
Forfatter: Thomas Risom
Forlag: Forlaget Liljebjerget
Udgivelsesår: 2013
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.