Vikingens kogebog - signeret af Jim Lyngvild

Tag med Jim Lyngvild, Liv Louise Holm og Ribe Vikingecenter på opdagelse i vikingekøkkenet og få mere end 100 opskrifter på spændende vikingemad.

I bogen får du masser af inspiration til, hvordan du tilbereder maden med de råvarer, der var til rådighed for vikingerne for over 1000 år siden. Du bliver guidet hele vejen rundt i vikingekøkkenet – fra optænding af et bål til mjødbrygning – og du får opskrifter på både kødretter, desserter, brød, grød, hjemmelavede oste og drikke.

Dette er udgave nummer to (tidligere ”Mit vilde vikingekøkken”), og her har Jim Lyngvild inviteret vikingen og naturvejlederen Liv Louise Holm med i køkkenet. Hendes opskriftsbog bugnede også med gode retter, for både børn og voksne – og dem der aldrig helt kan bestemme sig. Alle bogens retter passer til tilberedning over bål, men du kan også sagtens bruge dit komfur eller prøve dig frem på din havegrill.

Periode: Vikingetid
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 18 26
Forfatter: Jim Lyngvild, Liv Louise Holm og Ribe Vikingecenter
Forlag: Staushøjgaard / Jim Lyngvild
Udgivelsesår: 2020

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.