• Vikingernes bue og pil
    Vikingernes bue og pil

Vikingernes bue og pil

228,00 DKK

I Dan Højs bog får du et godt indblik i vikingernes brug af bue og pil. Både gennem beretninger fra den nordiske mytologi, samt gennem arkæologiske fund fra stenalderen og frem til 1700 tallet. Bogen er ligeledes en praktisk håndbog og opslagsværk til gør-det-selv entusiaster og viser, hvordan du nemt kan komme igang med at bygge din egen bue og pil, samt bueskytteudstyr.

Anmeldelse af Karen Nørgaard, leder, Ribe VikingeCenter

"Ribe VikingeCenter, der råder over Nordeuropas største og mest autentiske vikingeanlæg, har siden 1992 samarbejdet med Dan Høj, der er initiativtager til to store og velfungerende buegrupper, ligesom han er manden bag det årlige DM i Vikingelangbueskydning. 

Langbueskydning er et af Ribe VikingeCenters mest populære publikumsaktiviteter, der appellerer til både børn og voksne. Med denne bog har vi fået et rigtig godt opslagsværk at tilbyde de mange, der efterspørger viden og praktiske anvisnigner på at fremstille og rekonstruerer vikingernes buer og pile." 

Anmeldelse af Ole Nielsen, Museumsdirektør, Museum Silkeborg 

"Dan Højs bog giver et godt overblik over våbnet, både i form af gennemgang af mange fund og i form af livfulde beretninger om brave bueskytter, bl.a. fra den nordiske mytologi. 


Dan kender sit stof indgående. Både det mytologiske stof, det arkæologiske materiale og praksis omkring fremstilling og brug af buer og pile af træ.

Med den grundige beskrivelse af hvordan man lavet sit eget udstyr, er det bare at gå igang. Med dans bog i hånden er der god inspiration at hente - og mange erfaringer man ikke selv behøver at gøre i livtaget med det fjedrende træ, hvis man lytter til hans råd."

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34089
Periode: Vikingetid
Sideantal: 152
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i farver
Mål (BxH) i cm: 15,1 x 21,9
Forfatter: Dan Høj
Forlag: Forlaget Liljebjerget og Sydvestjyske Museer
Udgivelsesår: 2018
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Vikingehjelm
149,00 DKK
Vikingehjelm
1.249,00 DKK