Find historien. Målgruppe: Fra 6 år. Tilbud nu 78 kroner

Et sted fra istid til nutid – tag på opdagelsesrejse i billederne og få viden med i købet!

Hvordan så stedet ud i stenalderen, og hvordan har det forandret sig, når vi når til middelalderen?

Kig nøje på jordlagene og se, hvad de gemmer. Måske finder du noget, som er særligt for netop dette sted? Billederne fortæller, og der er massevis af ting at opdage, hvis man er opmærksom. Og hvis du vil vide mere, finder du oplysninger om hver tidsperiode bagest i bogen.

Oplev, opdag og få lyst til at vide mere om historien – det er næsten som at være arkæolog selv!

Gennem flotte panoramaer følger vi det samme sted op gennem historiske perioder, fra istid til moderne nutid. Bogen giver en god indsigt og overblik over de forskellige arkæologiske perioder.

Periode: Oldtid til nyere tid
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 21,6 x 28,6