• Rose Tremain: Musik og stilhed
    Rose Tremain: Musik og stilhed

Rose Tremain: Musik og stilhed

78,00 DKK

En mørk vinteraften i 1629 ankommer englænderen Peter Claire til København for at indtage sin plads som lutspiller i kong Christian IV’s orkester. Det kongelige orkester, der består af de fremmeste musikere fra Europa, bliver installeret i en mørk og kold kælder på Rosenborg Slot. Derfra skal søde toner flyde gennem et sindrigt rørsystem op til de kongelige gemakker. Her opholder den elskelige, men hårdt plagede konge sig, og med musikken ser han en mulighed for at skabe en smule orden i det kaos, der hersker i det danske rige såvel som i hans eget indre.

Ved det danske hof finder Peter Claire sit livs kærlighed. Emilia Tilsen er en blid, ung kvinde, der er hofdame for Christians intrigante og utro hustru Kirsten Munk.

Forelskelsen er gensidig, men da Kirsten Munk bliver forvist til Jylland, tager hun Emilia med sig.
Musik & Stilhed er en stor og farverig roman om at måtte leve med tilværelsens uforsonlige modsætninger: lys og mørke, begær og skyld, musik og stilhed.

 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35117
Periode: Middelalder
Sideantal: 528
Indbinding: Indbundet
Mål (BxH) i cm: 14 x 21,5
Forfatter: Rose Tremain
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivelsesår: 1999
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.