• Anis Brændevin - krydderurteblanding
    Anis Brændevin - krydderurteblanding

Anis Brændevin - krydderurteblanding

38,00 DKK

Interessen for urter og andre planters betydning og brug gennem historien er stigende og mange inddrager folkemedicinen i deres hverdag. Ikke mindst dram og bitter, som i gamle dage ofte var de naturlige midler, når man havde brug for noget lindrende, opkvikkende eller beroligende, er mere populært end nogensinde. 

Anis brændevins-blandingen består af anis, fennikel, koriander og muskatblomme. Kryddersnapsen får efter kort trækketid (ca. 8 dage) en dejlig smag af lakrids. Kryddersnapsen er god på kolde dage og kan virke lindrende, hvis man er lidt forkølet eller har ondt i halsen. 

Anis er en etårig plante, der tilhører skærmblomstfamilien. Den bliver omkring 50 cm høj og får hvide blomster i en skærm. 

Det er frøene fra anisplanten, der anvendes som krydderi, og de ligner frøene fra fennikel, dild og kommen. Også i duft og smag er der stor lighed mellem anisfrø og de andre plantefrø. Anis er et krydderi, der har en karakteristisk lakridsagtig smag.

Anis må ikke forveksles med stjerneanis, der tilhører en anden planteslægt.

Krydderurteblandingen er den perfekte værtinde- eller ekstra gave og kommer i en lille plastikpose, pakket ind i groft gråt papir, inspireret af den måde som krydderier blev solgt i gamle dage hos købmanden eller apoteket.

Pakken består af tørrede krydderurter, så du selv kan lave din egen kryddersnaps. Snapsen er ikke inkluderet, men vi anbefaler at bruge Brøndum, ren vodka eller anden smagsneutral alkohol.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 36236
Periode: Middelalder
Smagsprofil: Lakrids
Anvendelse: Krydderier til fremstilling af kryddersnaps
Indhold: Anis, fennikel, koriander, muskatblomme
Opbevaring: Tørt og mørkt
Mål (BxHxD) i cm.: 11 x 11

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.