Egtvedpigens Bryg - 6 stk. á 50 cl.

Egtvedpigens Bryg - 6 stk. á 50 cl.

Du skal være min. +16 år for at købe dette produkt

Da Egtvedpigen blev begravet i 1371 f.Kr. fik hun en spand med øl med i graven. Det oprindelige øl er i sagens natur for længst forsvundet, men i bunden af spanden var der spor af hvedemalt, honning, mose-pors og tytte/tranebær.

Med udgangspunkt i disse ingredienser har vi på Nationalmuseet i samarbejde med bryggeriet Skands, udviklet en øl der kunne være et godt bud på det som Egtvedpigen fik med sig.

Egtvedpigens Bryg er en hvedeagtig øl med en skøn frugtig syrlighed, og en karakteristisk porse eftersmag. Den holder en alkoholprocent på 5,5 % I kassen får du 6 flasker øl á 50 cl.

25 cl. kan ikke bestilles, men kan købes i vores fysiske Museumsbutik i København. Her kan du også købe en gaveæske med de fire forskellige øl både i 25 cl. og 50 cl.

Prisen er inklusiv pant.

Madanmelder Søren Frank fra Berlingske Tidende giver Egtvedpigens Bryg disse ord med på vejen i forbindelse med sin femstjernede anmeldelse af Nationalmuseets ’Restaurant Smör’ fredag d. 12. oktober 2018: ’Det er altid dejligt at få sild i anden forklædning end den traditionelle, ikke mindst når det er så vellykket som her. Hertil drak jeg den udmærkede Egtvedpigens bryg (45,-) fra den fine serie, som Skands har brygget specielt til Nationalmuseet.’

Periode: Bronzealder
Smagsprofil: Hvedeøl med smag af porse og frugtig syrlighed
Anvendelse: Som aperitif, til frokoster, til lyst kød og pastaretter.
Indhold: Økologisk bygmalt, økologisk hvedemalt, økologisk humle,honning, porse, tyttebær, gær, vand
Opbevaring: Mørkt og køligt
Mål (BxHxD) i cm.: 6 x 26,5 - 50 cl

Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her