• Hildegard af Bingens Lavendeldrik - krydderurteblanding
    Hildegard af Bingens Lavendeldrik - krydderurteblanding

Hildegard af Bingens Lavendeldrik - krydderurteblanding

38,00 DKK

Interessen for urter og andre planters betydning og brug gennem historien er stigende og mange inddrager folkemedicinen i deres hverdag. Ikke mindst dram og bitter, som i gamle dage ofte var de naturlige midler, når man havde brug for noget lindrende, opkvikkende eller beroligende, er mere populært end nogensinde. 

Hildegard af Bingens Lavendel-blanding består af rørsukker og lavendelblomst. Indholdet blandes med sød hvidvin og evt. honning. Drikkes varm eller lunken. Opskrift medfølger.

Opskriften er efter sigende Hildegards egen og drikken giver klare øjne, klare tanker og overblik. Den holder desuden onde ånder borte. Alt i alt noget de fleste kan få brug for.

Hildegard af Bingen (1098-1179) var en tysk abbedisse, mystiker, forfatter, læge og komponist. Hun er blevet kaldt "middelalderens største kvinde" og omtales ofte som "den hellige Hildegard", selv om hun ikke er blevet officielt kåret som helgen. 

Krydderurteblandingen er den perfekte værtinde- eller ekstra gave og kommer i en lille plastikpose, pakket ind i groft gråt papir, inspireret af den måde som krydderier blev solgt i gamle dage hos købmanden eller apoteket.

Pakken består af tørrede krydderurter. Hvidvin og honning er ikke inkluderet.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 36230
Periode: Middelalder
Smagsprofil: Sødt og let parfurmeret
Anvendelse: Krydderier til fremstilling af krydret vin
Indhold: Tørrede krydderurter og rørsukker(ca. 50 g)
Opbevaring: Tørt og mørkt
Mål (BxHxD) i cm.: 11 x 11

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.