Bolchestykker, tidligere kendt som brystsukker. Kandis er krystalliseret rørsukker. Den brune semitransparente overflade og den ujævne brudflade kan få kandisstykkerne til at minde om rav eller om krystaller, hvilket det i virkeligheden også er … kæmpe brune sukkerkrystaller.
Kandis menes at stamme fra Iran, hvor det allerede i 900-tallet var almindeligt at ”gro” sukkerkrystaller. Kandis bliver brugt på forskellig vis rundt omkring i verden, ikke kun som slik, men også som sødemiddel i te, som mundopfrisker, til brød og anden madlavning.
Med sin lange historie, er kandis på mange måder den første slags bolcher, da det vi i dag kender som bolcher, først dukker op i begyndelsen af 1800-tallet.
Lager status | På lager |
Varenummer: | 32193 |
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.