Kanonkugler med lakrids og chokolade

Har du lyst til prøve et brag af en smagsoplevelse? En kanonkugle består af et stykke lakrids rullet sammen med mælkechokolade og  salmiak overflade. Har du spist en sort kugle, må du have en til.

En kanon med med frontlæssede kanonkugler blev brugt som artilleri i Europa fra det 13. til det 19. århundrede. Der blev fyret kanonkugler af i utallige kampe både på land og til vands.

Kanonkuglerne er fremstillet af en lille dansk familiedrevet fabrik, Almuegaarden. De søde sager fremstilles af de bedste ingredienser og med respekt for gamle håndværkstraditioner indenfor framstilling af søde sager.

Mål (BxHxD) i cm.: 16 X 7 X 4

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.