Konfektkræs - honningkagekonfekt med æble, marcipan og chokoladeovertræk

Vi starter med en advarsel - konfektkræsen er stærkt vanedannende. Hvis du kan li' honningkager og først får åbnet en pose, så er det svært at holde op. Konfekten har en dejlig fyldig smag af honningkage, æbler og marcipan og ligger i tre smukke lag, som herefter er overtrukket med lækker mørk chokolade. En delikatesse, der virkelig kan få juleklokkerne til at kime. En skøn værtindegave, eller et lækkert indslag til adventskalenderen. 200 gr. i alt.

NB. Kan indeholde spor af nødder, mælk og æg

Smagsprofil: Honningkager af den rigtig gode slags
Indhold: Ingredienser Honningkage Konfekt
Opbevaring: Køligt og tørt
Mål (BxHxD) i cm.: 7,5 x 24 x 5

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.