• Middelaldersennep
    Middelaldersennep

Middelaldersennep

55,00 DKK

Du får hér en fin og mellemstærk middelaldersennep tilsat honning, anis og kanel i en smuk og rustik stentøjskrukke med korklåg og et indhold på 250 gr. En original opskrift fra Horsens Middelalder Arkiv danner basis for denne håndfremstillede grove sennep.

Sennep var kendt som krydderi allerede i romertiden og havde også medicinsk anvendelse. Bl.a. er sennepsfrø kendt for at være styrkende og fordøjelsesfremmende. Grødomslag med sennepspulver skulle siges at bekæmpe betændelse i bronkierne. Dyrkningen af sennep spredte sig til Frankrig, f.eks. omkring Dijon, men i Danmark blev det først udbredt i senmiddelalderen.

Middelaldersennepen er produceret helt fra bunden, og er helt uden tilsætningsstoffer. Velbekomme.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 38826
Periode: Middelalder
Smagsprofil: Er krydret med kanel, anis og honning.
Anvendelse: Er god til den fede klassiske ret og til smagfuld glasering af kød.
Indhold: Vand, gule og brune sennepsfrø, eddike, salt, vineddike samt honning, anis og kanel. 250 gr.
Opbevaring: For at opnå den bedste smagsoplevelse skal sennep opbevares ved stuetemperatur – aldrig i køleskab.

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer