Spejdersæt - lakridsslikkepind med spejdersnus i glas

Her får du en lakridsoplevelse ud over det sædvanlige til børn og barnlige sjæle ... Et nostalgisk og velsmagende gavepose med et Spejdersæt, som mange husker fra deres barndom, hvor du har en lakridsslikkepind, som du dypper ned i et glas med lakridspulver. Sød gaveidé til fødseldagen, som en lille opmærksomhed eller som kalender- eller adventsgave.

Smagsprofil: Lakridssmag á la spejderhagl, rustne søm mm.
Indhold: Sukker, druesukker, lakrids og smagsstoffer. Surhedsregulerende middel: Salmiak. Farvestoffer: E 153
Opbevaring: Må ikke få direkte sollys el. udsættes for stærk varme.