Stærke vikingebolcher med smag af pebret salmiaklakrids

Bolcher med en frisk smag af stærk lakrids, peber og salmiak. Hvert bolche har en tegning af et fint vikingeskib.

Bolcher begynder at dukke op som slik i begyndelsen af 1800-tallet og de første typer var med frugtsmag eller pebermynte.

Posen indeholder 150 gr.

Smagsprofil: Smag af stærk lakrids, peber og salmiak
Indhold: Sukker, glucose, lakrids, aroma, surhedsregulerende middel, E100, E150
Opbevaring: Tørt og mørkt
Mål (BxHxD) i cm.: 7 x 16,5

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.