• Vikinge-te
    Vikinge-te

Vikinge-te

39,00 DKK

Man kan sagtens se det for sig: Efter en lang uge med plyndren og hærgen, er det rart at komme hjem, lægge benene op og snuppe en varm kop te …

Nej, selvfølgelig drak vikingerne ikke te, men denne skønne urte-te er blandet af naturlige ingredienser, som for de flestes vedkommende, var at finde i naturen i Danmark på vikingernes tid og dem der ikke var det, kunne importeres syd fra.

Flere af urterne har i sig selv lindrende eller beroligende effekt og tilsammen er det smagfuld kombination, som er god at slappe af med … også selvom man ikke har været på togt.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 33543
Periode: Nyere tid
Smagsprofil: Krydret
Anvendelse: Til lindring, afslapning og hygge
Indhold: Fennikel, kornblomst, lindeblomst og -blade, pebermynte, kommen, kamille, kvan, røllike, citronmelisse
Opbevaring: Mørkt og tørt
Mål (BxHxD) i cm.: 8 x 13,5

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer