Den lille Prinsesse. Påklædningsdukke med Dronning Margrethe II.

Påklædningsdukke med Dronning Margrethe II som lille prinsesse. Påklædningsdukken leveres i en mappe med 6 klippeark. På arkene finder man tøj til mange anledninger til den lille prinsesse. Der er bl.a. en grønlandsk dragt og praktisk tøj, når prinsessen f.eks. skal lege i sandkasse. Mappen er et genoptryk, og udkom første gang i 1940'erne. Påklædningsdukken henvender sig især til børn i alderen 4-12 år og måske til voksne, der ønsker at mindes deres barndom.