• Bastet som tøjdyr
    Bastet som tøjdyr

Bastet som tøjdyr

139,00 DKK

Bastet var en ægyptisk gud for frugtbarhed, beskyttelse, musik og erotisk kærlighed. Bastet afbildes typisk enten som en kat eller som en kvinde med kattehoved.

Som mange egyptiske guder havde Bastet flere ansvarsområder, som skiftede i takt med tiden. Hun var en beskytter af det nordlige Ægypten, og naturligvis af Faraoen. Hun blev også kaldt "kongernes mor" og var kendt som en beskytter af gravide og fødsel.

Denne søde kat er både meget blød og kramme-venlig, og kan være en oplagt anledning til at snakke om Ægyptens spændende historie, og besøge Nationalmuseets flotte ægyptiske udstilling, hvor man kan se genstande fra hele Ægyptens 3000 år lange historie. Du kan se mumier, amuletter, dragter og mange andre gravgaver, og få mere at vide om ægypternes ritualer for de døde og livet i underverdenen. 

Bastet har desuden ingen løse dele, der kan havne i munden ved en fejl.

PS. Den kan håndvaskes nænsomt, men må ikke maskinvaskes eller renses.

 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34917
Periode: Antikken
Materiale: Polyester
Målgruppe: 3-8 år
Mål (BxHxD) i cm.: Ca. 16 x 24 x 18

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Hønseringe
12,00 DKK