Byg-selv vintage racerbil med træk-op funktion

Byg-selv vintage racerbil med træk-op funktion

Sjov lille byg-selv racerbil med træk-op funktion. Dette samlesæt i pap har 18 dele, der nemt og hurtigt kan samles til din helt egen racerbil.

Sættet er udstyret med en lille urværk motor, der gør, at bilen kan suse afsted i fuld fart, når du trækker baglæns og giver slip.

NB! Ikke egnet til børn under 3 år pga. alle smådelene, der kan sluges.

Materiale: Pap, skum, plastik og metal
Mål (BxHxD) i cm.: Samlet model: 13 x 4,5 x 4,5

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.