• Fingerdukke-teater
    Fingerdukke-teater
  • Fingerdukke-teater
  • Fingerdukke-teater
  • Fingerdukke-teater
  • Fingerdukke-teater

Fingerdukke-teater

168,00 DKK

Skønt lille fingerdukke-teater, hvor selv de mindste kan være med … hvis de ellers kan få plads for morfar.
Det hele er udført i træ og malet i dejlige klare farver. Det bliver nok ikke mere hyggeligt end de mange timer, hvor det ene eventyr efter det andet strømmer ud i stuen.

Teateret kommer med fem baggrunde, så forestillingerne kan foregå i en dejlig grøn skov, på gaden i en lille by, om natten under stjernerne, på landevejen med kongeslottet i baggrunden og i en hyggelig stue med åbent ildsted og mad på bordet. Kulisserne er nemme at skifte, så det er bare om at lade forestillingen begynde.

Bemærk at der ikke er inkluderet nogen fingerdukker i æsken, men vi har flere spændende sæt baseret på klassiske eventyr.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 32223
Periode: Nyere tid
Materiale: Træ
Målgruppe: 3+
Mål (BxHxD) i cm.: 28 x 20 x 25

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer