Hugin eller Munin - få din egen kramme-ravn

Her få du en sød og helt særlig ravn i plys lige til at kramme og tage en lur sammen med. Du kan selv vælge, om det skal være en Hugin- eller Munin-ravn. Du kan også købe to af slagsen og have både Hugin og Munin derhjemme. Ravnen kan selv sidde takket være risfyld i bagenden på den.

Hugin og Munin er i nordisk mytologi Odins to ravne, som hver dag bringer nyt fra alverden. De to ravne fløj hver morgen ud i verden og hver aften kom de tilbage – satte sig på Odins skuldre og fortalte ham, hvad der var sket i den nordiske verden – både gudernes og menneskenes.

Periode: Vikingetid
Materiale: Polyester
Målgruppe: 4+
Mål (BxHxD) i cm.: Ca. 30 cm.