Kazoo eller Freddy Fræk "fløjte"

Kazoo'en er et lille blæseinstrument, som man mener oprindeligt stammer fra Afrika, hvor den har været brugt i århundreder til at lave lyden om på sin stemme eller imitere dyrelyde i forbindelse med ceremonier. Første gang den så dagens lys i kommerciel sammenhæng var på en messe i USA i 1852.

Kazoo'en bliver primært brugt i musik, hvor den kan være en del af lydbilledet i jazz og musik med et humoristisk tilsnit. Skal du have lyd ud af kazoo'en, så skal du ligesom brumme ind i instrumentet, - blæser du bare luft ind i kazoo'en sker der intet. Af andre gode lyde, som er gode til kazoo'en er "dooo", "whooo" eller f.eks "brrr".

Jazzmusikeren Freddy Poulsen hér i Danmark - også bedre kendt som Freddy Fræk -  blev også kendt for at spille på kazoo, og i 1960'erne og de tidlige 1970'ere var han så dominerende på instrumentet, at denne ofte bare blev omtalt som en Freddy Fræk fløjte.

Kazoo'en ligger i assorterede farver, og det er derfor ikke muligt at vælge i mellem de farver du ser på billedet.

Materiale: Plastik
Målgruppe: Fra 4 år
Mål (BxHxD) i cm.: 2 x 12

Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her