• Kazoo eller Freddy Fræk "fløjte"
    Kazoo eller Freddy Fræk "fløjte"

Kazoo eller Freddy Fræk "fløjte"

15,00 DKK

Kazoo'en er et lille blæseinstrument, som man mener oprindeligt stammer fra Afrika, hvor den har været brugt i århundreder til at lave lyden om på sin stemme eller imitere dyrelyde i forbindelse med ceremonier. Første gang den så dagens lys i kommerciel sammenhæng var på en messe i USA i 1852.

Kazoo'en bliver primært brugt i musik, hvor den kan være en del af lydbilledet i jazz og musik med et humoristisk tilsnit. Skal du have lyd ud af kazoo'en, så skal du ligesom brumme ind i instrumentet, - blæser du bare luft ind i kazoo'en sker der intet. Af andre gode lyde, som er gode til kazoo'en er "dooo", "whooo" eller f.eks "brrr".

Jazzmusikeren Freddy Poulsen hér i Danmark - også bedre kendt som Freddy Fræk -  blev også kendt for at spille på kazoo, og i 1960'erne og de tidlige 1970'ere var han så dominerende på instrumentet, at denne ofte bare blev omtalt som en Freddy Fræk fløjte.

Kazoo'en ligger i assorterede farver, og det er derfor ikke muligt at vælge i mellem de farver du ser på billedet.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 30575
Periode: Nyere tid
Materiale: Plastik
Målgruppe: Fra 4 år
Mål (BxHxD) i cm.: 2 x 12

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer