Kazoo eller Freddy Fræk "fløjte"

Kazoo'en er et lille blæseinstrument, som man mener oprindeligt stammer fra Afrika, hvor den har været brugt i århundreder til at lave lyden om på sin stemme eller imitere dyrelyde i forbindelse med ceremonier. Første gang den så dagens lys i kommerciel sammenhæng var på en messe i USA i 1852.

Kazoo'en bliver primært brugt i musik, hvor den kan være en del af lydbilledet i jazz og musik med et humoristisk tilsnit. Skal du have lyd ud af kazoo'en, så skal du ligesom brumme ind i instrumentet, - blæser du bare luft ind i kazoo'en sker der intet. Af andre gode lyde, som er gode til kazoo'en er "dooo", "whooo" eller f.eks "brrr".

Jazzmusikeren Freddy Poulsen hér i Danmark - også bedre kendt som Freddy Fræk -  blev også kendt for at spille på kazoo, og i 1960'erne og de tidlige 1970'ere var han så dominerende på instrumentet, at denne ofte bare blev omtalt som en Freddy Fræk fløjte.

Kazoo'en ligger i assorterede farver, og det er derfor ikke muligt at vælge i mellem de farver du ser på billedet.

Materiale: Plastik
Målgruppe: Fra 4 år
Mål (BxHxD) i cm.: 2 x 12

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.