• Klassisk mundharmonika - Deluxe Edition
    Klassisk mundharmonika - Deluxe Edition
  • Klassisk mundharmonika - Deluxe Edition

Klassisk mundharmonika - Deluxe Edition

99,00 DKK

Har du altid drømt om at sidde ved lejrbålet og lade tonerne af ” Oh My Darling Clementine” stige til vejrs blandt nattens stjerner eller at stå i stavnen af båden og lade vindens tuden blande sig med den sørgmodige lyd af ”En sømand har sin enegang”?

Det behøver ikke at blive ved med at være en drøm! Det er aldrig for sent at påbegynde sin musikalske karriere! Med denne flotte deluxe udgave af en klassisk mundharmonika, er det bare om at komme i gang. Æsken inkluderer instruktioner til hvordan du lærer at spille din første melodi.

Mundharmonikaen er ikke egnet til børn under seks år.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 33286
Periode: Nyere tid
Materiale: Metal, plastik
Målgruppe: 6+
Mål (BxHxD) i cm.: 2,7 x 10,2

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer