• Magnet med den ægyptiske farao Tut-Ankh-Amon
    Magnet med den ægyptiske farao Tut-Ankh-Amon

Magnet med den ægyptiske farao Tut-Ankh-Amon

35,00 DKK

Rigtig flot magnet med den ægyptiske farao Tut-Ankh-Amon. Han blev konge over Ægypten i en alder af 8-9 år, og døde af ukendte årsager uden efterkommere som 17-18-årig.

Tutankhamons berømmelse i nyere tid skyldes, at hans grav i Kongernes Dal i 1922 blev fundet urørt af den engelske ægyptolog og kunster Howard Carter med rigt gravudstyr og gyldne kister med kongens mumie. Mumien ligger stadig i Kongernes Dal, mens en stor del af genstandene fra graven findes på Det Ægyptiske Museum i Cairo, bl.a. kongens pragtfulde guldmaske.

Magneten, som minder rigtig meget om guldmasken, kan være en oplagt anledning til at snakke om Ægyptens spændende historie, og besøge Nationalmuseets flotte ægyptiske udstilling, hvor man kan se genstande fra hele Ægyptens 3000 år lange historie. Du kan se mumier, amuletter, dragter og mange andre gravgaver, og få mere at vide om ægypternes ritualer for de døde og livet i underverdenen.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34931
Periode: Antikken
Materiale: Polystone og metal
Målgruppe: 5-100 år
Mål (BxHxD) i cm.: 4 x 6 x 2

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.